Geen huis maar een thuis

Het bouwen van een huis lijkt zo op het eerste gezicht vrij eenvoudig. Immers, er staan zoveel huizen in Nederland, dan zullen er ook wel veel mensen zijn die dat goed kunnen bouwen?

Toch is de praktijk een stuk weerbarstiger. Neem alleen maar het vraagstuk van duurzaamheid en energiebesparing. Steeds meer opdrachtgevers stellen hoge eisen aan deze aspecten. Bij de Klerk treft u dan een bouwpartner die over veel evaring beschikt met innovatieve technologie├źn om aan deze vraag te voldoen. Isolatie, koudewarmte- opslag onder de grond, zonnepanelen, milieuvriendelijke bouwmaterialen en al dat soort zaken zijn bij ons bekende fenomenen.

Kortom, ons specialisme is het leveren van vakwerk op maat volgens de meest individuele wensen van de bewoner. Want wonen is leven. Bewoners zien hun woning steeds meer als een verlengstuk van hun identiteit. Goed luisteren, doordacht bouwen en kunnen werken met alle stijlen van de wereld zijn dus voor de Klerk daarom de belangrijkste bouwstenen voor ieder project.

woningbouw
design | Lagrouw Strategische communicatie