Baggeren Zandkreekgeul en suppleren slikken Verdronken Land van Zuid-Beveland

dinsdag 13 juli 2021

Rijkswaterstaat heeft De Klerk de opdracht gegund om de vaargeul in de Zandkreek in Zeeland te baggeren en met een deel van het slib de slikken bij het Verdronken Land van Zuid-Beveland op te hogen.

Deel dit bericht

Dit project, waarin Rijkswaterstaat tevens nauw samenwerkt met Natuurmonumenten, wordt in het najaar van 2021 uitgevoerd. Meer informatie over de werkzaamheden kun je lezen ophttps://www.rijkswaterstaat.nl/nieuws/archief/2021/06/rijkswaterstaat-gunt-baggeren-zandkreekgeul-en-suppletie-verdronken-land-van-zuid-beveland-aan-de-klerk-werkendamen ophttps://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/verdronken-land-van-zuid-beveland/projecten/natuurherstel-verdronken-land-van-zuid.

Foto: Rijkswaterstaat

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten