Nieuws

fotopaulmartens-20210306-5916

De Klerk renoveert remmings- en geleidewerken in Zeeuwse sluizen en havens

maandag 23 augustus 2021

Het project GOVa 7c realisatie remmings- en geleidewerken Zee & Delta is het grootste werk dat De Klerk in haar historie zelfstandig heeft aangenomen en uitvoert in opdracht van Rijkswaterstaat.

Lees meer
DOKBRUG-02

Nieuwe Dokbrug Vlissingen

dinsdag 20 juli 2021

Afgelopen winter en voorjaar hebben De Klerk Staalconstructie en Labrujère Services hard gewerkt aan de nieuwe Dokbrug in Vlissingen. De brug over het Dok ontsluit de binnenstad en is een van de proj...

Lees meer
Zandkreekgeul - Foto - Rijkswaterstaat

Baggeren Zandkreekgeul en suppleren slikken Verdronken Land van Zuid-Beveland

dinsdag 13 juli 2021

Rijkswaterstaat heeft De Klerk de opdracht gegund om de vaargeul in de Zandkreek in Zeeland te baggeren en met een deel van het slib de slikken bij het Verdronken Land van Zuid-Beveland op te hogen.

Lees meer
GVB-002 - Velsen

Gemeentelijk Vervoerbedrijf (GVB) Amsterdam verduurzaamt met behulp van De Klerk

donderdag 8 juli 2021

De huidige Noordzeekanaal-veerponten van GVB, gebouwd in de jaren dertig, worden vervangen door vijf nieuwe, elektrische schepen. Na elke retourvaart moet de veerpont circa drie minuten bijladen. Dit ...

Lees meer
8e editie Met het oog op morgen

8e editie 'Met het oog op morgen'

donderdag 1 juli 2021

Het gaat alweer richting de zomervakantie dus is het tijd voor een nieuwe editie van onze nieuwsbrief 'Met het oog op morgen'.

Lees meer
SCL-T3-DK

De Klerk één van de eerste waterbouwers die instroomt op Trede 3 van de Veiligheidsladder

dinsdag 1 juni 2021

De Safety Culture Ladder, beter bekend als de Veiligheidsladder, is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag binnen een organisatie te kunnen meten.

Lees meer

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten