Nieuws

VCA-P-site

De Klerk behaald VCA-P certificering

maandag 29 november 2021

Onlangs heeft De Klerk haar VCA certificering uitgebreid naar VCA-Petrochemie (VCA-P)

Lees meer
PENF8176

Opening nieuw kantoor De Klerk Staalconstructie

vrijdag 22 oktober 2021

Op 19 februari van dit jaar ging de eerste paal de grond in. Nu 8 maanden later, 22 oktober 2021, is vandaag het nieuwe kantoorpand van De Klerk Staalconstructie officieel in gebruik genomen.

Lees meer
Foto persdag Kozakken Boys

De Klerk trotse shirtsponsor Eerste Elftal Kozakken Boys

dinsdag 21 september 2021

Met sportieve trots kunnen wij u melden dat De Klerk Werkendam trotse shirtsponsor is geworden van het Eerste Elftal van Kozakken Boys!

Lees meer
fotopaulmartens-20210306-5916

De Klerk renoveert remmings- en geleidewerken in Zeeuwse sluizen en havens

maandag 23 augustus 2021

Het project GOVa 7c realisatie remmings- en geleidewerken Zee & Delta is het grootste werk dat De Klerk in haar historie zelfstandig heeft aangenomen en uitvoert in opdracht van Rijkswaterstaat.

Lees meer
DOKBRUG-02

Nieuwe Dokbrug Vlissingen

dinsdag 20 juli 2021

Afgelopen winter en voorjaar hebben De Klerk Staalconstructie en Labrujère Services hard gewerkt aan de nieuwe Dokbrug in Vlissingen. De brug over het Dok ontsluit de binnenstad en is een van de proj...

Lees meer
Zandkreekgeul - Foto - Rijkswaterstaat

Baggeren Zandkreekgeul en suppleren slikken Verdronken Land van Zuid-Beveland

dinsdag 13 juli 2021

Rijkswaterstaat heeft De Klerk de opdracht gegund om de vaargeul in de Zandkreek in Zeeland te baggeren en met een deel van het slib de slikken bij het Verdronken Land van Zuid-Beveland op te hogen.

Lees meer

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten