Waterbouw

_DSC1318

Goese Kade

Waterbouw

Voor Rijkswaterstaat GPO is er in de 2e helft van 2017, aan de Goese Kade in Terneuzen, op basis van een Design & Construct een 180m lange nieuwe kade gebouwd incl. 130m afmeersteiger.

Lees meer
LBC0

LBC fase 2

Waterbouw

Ruim twee jaar na de oplevering van fase 1, zullen we in het najaar van 2018 beginnen aan de realisatie van fase 2. Met het sloopwerk van de bestaande nautische voorzieningen en steigers zal dan gestart worden.

Lees meer
DSC_0294

Remmingwerk Stena Line Beneluxhaven Rotterdam

Waterbouw

In opdracht van Ballast Nedam Marine & Civil hebben we een remmingwerk inclusief 2 loopbruggen gerealiseerd in de Beneluxhaven te Rotterdam. Hiermee wordt de aan- en afmeer capaciteit van StenaLine verdubbeld.

Lees meer
_DSC0795

Werkzaamheden Oostsluis Terneuzen

Waterbouw

Voor opdrachtgever Heijmans hebben wij onlangs het uit- en inhijsen van de sluisdeuren en taatskuipen in de Oostsluis Terneuzen uitgevoerd.

Lees meer
_DSC0465

Herstellen geulwand Bocht van Bath

Waterbouw

Nabij het dorp Bath aan de Westerschelde heeft een containerschip in de zomer van 2017 de geulwand en bestorting beschadigd. Kort daarna heeft er een 2e schip eveneens een deel van de geulwand beschadigd.

Lees meer
DSC_5779

Oeververvanging Gouwe T9.3W - T9.5W

Waterbouw

Langs de Gouwe tussen Alphen aan den Rijn en Waddinxveen wordt over een traject van ruim 5,2 kilometer de bestaande oeverbescherming vervangen door een nieuwe stalen damwandconstructie. De werkzaamheden vinden plaats in opdracht van Provincie Zuid-Holland.


Lees meer

Met het oog op morgen

De strijd tegen het water heeft ons land veel gebracht. Zoals een hoogwaardige civiele industrie die wereldwijd tot de verbeelding spreekt. De komende jaren wachten nieuwe uitdagingen waarin klimaatverandering het belangrijkste onderwerp zal zijn. Met bijna 150 jaar civiele ervaring gaan wij die uitdaging graag aan.

Lees verder
Sluiten