Remmingwerk Stena Line Beneluxhaven Rotterdam

In opdracht van Ballast Nedam Marine & Civil hebben we een remmingwerk inclusief 2 loopbruggen gerealiseerd in de Beneluxhaven te Rotterdam. Hiermee is de aan- en afmeer capaciteit van StenaLine verdubbeld.

Delen

Het werk bestond in hoofdzaak uit:

  • Het produceren, leveren en monteren van 220 m remmingwerk.
  • Het produceren, leveren en monteren van 47 fenderschotten voor aan het remmingwerk
  • Het produceren, leveren en monteren van 2 loopbruggen van 90m en 40 m lang

Het project moest in een zeer korte tijd gerealiseerd worden, zodat direct na afronding van de werkzaamheden Stena Line het steiger in gebruik kon nemen. De funderingspalen zijn door de opdrachtgever aangebracht en daarna zijn in een paar maanden tijd deze palen in het water omgetoverd tot een compleet remmingwerk inclusief twee loopbruggen. Om dit voor elkaar te krijgen is er voor gekozen om ook ’s avonds, in gunstig tij, de werkzaamheden voort te zetten.

Stena16
Stena2
Stena3
Stena8
Stena4
Stena5
Stena6
Stena11
Stena10
Stena13
Stena14
Stena7
Stena15

Gerelateerde projecten

Alle waterbouw projecten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten