IJzersterk in staal

De Klerk Staalconstructie is sterk gelieerd aan De Klerk Waterbouw. Wat begon met het verlenen van nevenactiviteiten is uitgegroeid tot een professioneel staalbedrijf, gecertificeerd volgens EN-ISO 1090-2, Executieklasse 4 en constructiestalen tot en met kwaliteit S690. Met bijna 40 toegewijde vaklui wordt met veel passie gewerkt aan een keur van producten.

Delen

Bruggen, ducdalven, remmingwerk, sluisdeuren, pontons, portalen, zeevastingen en special constructs (fit for purpose) vinden dagelijks hun weg vanuit onze drie vestigingen. Opdrachtgevers in Nederland en Noordwest-Europa treffen bij ons één aanspreekpunt voor zowel ontwerp, fabricage als montage. Een efficiënte routing is het gevolg, een transparant proces het resultaat.

Meer staalconstructie

Alle staalconstructie activiteiten

Met het oog op morgen

De strijd tegen het water heeft ons land veel gebracht. Zoals een hoogwaardige civiele industrie die wereldwijd tot de verbeelding spreekt. De komende jaren wachten nieuwe uitdagingen waarin klimaatverandering het belangrijkste onderwerp zal zijn. Met bijna 150 jaar civiele ervaring gaan wij die uitdaging graag aan.

Lees verder
Sluiten