IJzersterk in staal

De Klerk Staalconstructie is sterk gelieerd aan De Klerk Waterbouw. Wat begon met het verlenen van nevenactiviteiten is uitgegroeid tot een professioneel staalbedrijf, gecertificeerd volgens EN-ISO 1090-2, Executieklasse 4 en constructiestalen tot en met kwaliteit S690. Met bijna 40 toegewijde vaklui wordt met veel passie gewerkt aan een keur van producten.

Delen

Bruggen, ducdalven, remmingwerk, sluisdeuren, pontons, portalen, zeevastingen en special constructs (fit for purpose) vinden dagelijks hun weg vanuit onze drie vestigingen. Opdrachtgevers in Nederland en Noordwest-Europa treffen bij ons één aanspreekpunt voor zowel ontwerp, fabricage als montage. Een efficiënte routing is het gevolg, een transparant proces het resultaat.

FietsbrugTilburg
Kop3
lasser
Stena11
APPP2
zeevasting
sectie

Meer staalconstructie

Alle staalconstructie activiteiten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten