Staalconstructie

0033

IJzersterk in staal

De Klerk Staalconstructie is sterk gelieerd aan De Klerk Waterbouw. Wat begon met het verlenen van nevenactiviteiten is uitgegroeid tot een professioneel staalbedrijf, gecertificeerd volgens EN-ISO 1090-2, Executieklasse 4 en constructiestalen tot en met kwaliteit S690. Met bijna 40 toegewijde vaklui wordt met veel passie gewerkt aan een keur van producten.

Bekijken
_DSC1950

Engineering

Een goede voorbereiding is het halve werk. Misschien wel meer. Ontzorgen staat bij De Klerk met een grote O geschreven.

Bekijken
0039

Offshore

Op zee wordt het meest van een constructie gevergd. De belangen zijn groot, de constructies gebouwd van hoogwaardige materialen en specialistische lastechnieken. Geen zee mag te hoog zijn om de constructies veilig te laten functioneren. Deze omstandigheden vormen voor ons juist de uitdaging om optimaal te presteren.

Bekijken
P1010589

Civiel

Op het snijvlak van land en water is De Klerk een ervaren constructeur. De eerste karweien dateren van meer dan 100 jaar geleden.

Bekijken
sifon-h

Specials

Door de brede ervaring van de mensen die het bij ons maken, in combinatie met uitgekiend materieel en lasconstructies van hoge kwaliteit, is De Klerk in staat om de meest ‘vreemdsoortige’ constructies te realiseren.

Bekijken
_DSC8587

Productie

Om te kunnen voldoen aan de eisen van iedere opdrachtgever, en aan de hoge eisen die we onszelf opleggen, beschikken we over lasmethodekwalificaties voor BMBE (111), MAG (135), gevulde draad (136), metaal gevulde draad (138) en onder poeder (121).

Bekijken
DSC_8270

Goed geoutilleerd

De Klerk opereert vanuit een riante staalconstructieloods, vlak aan het open water. Deze loods, met een vloeroppervlakte van 1800 m2 en 10 meter hoog, is een ware uitkomst voor grote waterbouwkundige staalconstructies.

Bekijken

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten