Offshore

Op zee wordt het meest van een constructie gevergd. De belangen zijn groot, de constructies gebouwd van hoogwaardige materialen en specialistische lastechnieken. Geen zee mag te hoog zijn om de constructies veilig te laten functioneren. Deze omstandigheden vormen voor ons juist de uitdaging om optimaal te presteren.

Delen

Constructiestaal S690 gekoppeld aan EN ISO 3834-2 zijn uiteraard onze professionele normen. Winchplatforms, cross- en testbeams, maststukken, skyhooks van 2400 ton op 30 meter, hijsvoorzieningen, buizenleggers, pedestals, moonpools, boortorens, het zijn slechtst een handvol mogelijkheden van de vele constructies die wij voor onze rekening nemen. We zijn gekwalificeerd volgens EN-ISO 15614-1 voor laswerkzaamheden aan constructiestaal S690 tot een dikte van 120mm en S355 tot 160mm.

Meer staalconstructie

Alle staalconstructie activiteiten

Met het oog op morgen

De strijd tegen het water heeft ons land veel gebracht. Zoals een hoogwaardige civiele industrie die wereldwijd tot de verbeelding spreekt. De komende jaren wachten nieuwe uitdagingen waarin klimaatverandering het belangrijkste onderwerp zal zijn. Met bijna 150 jaar civiele ervaring gaan wij die uitdaging graag aan.

Lees verder
Sluiten