Goed geoutilleerd

De Klerk opereert vanuit een riante staalconstructieloods, vlak aan het open water. Deze loods, met een vloeroppervlakte van 1800 m2 en 10 meter hoog, is een ware uitkomst voor grote waterbouwkundige staalconstructies.

Delen

Uiteraard is deze voorzien van de modernste installaties op het gebied van stroom-, zuurstof en gastoevoer. Een hoofdkraan van 70 ton, computergestuurde afzuiginstallatie, wandconsolekranen en grote en kleine heftrucks en maken het plaatje compleet. Onze nieuwe uitbreiding? Een schitterende MicroStep CNC brandsnijmachine voor intern & extern werk. Deze CNC brandsnijmachine snijdt plaatdikte tot 50 mm (plasma), tot 150mm (autogeen), buizen tot Ø600 en kan bevel snijden door middel van een eindeloos draaiende rotator.

Werkplaats1
CNC1
CNC2
CNC3
Werkplaats3

Meer staalconstructie

Alle staalconstructie activiteiten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten