Goed geoutilleerd

De Klerk opereert vanuit een riante staalconstructieloods, vlak aan het open water. Deze loods, met een vloeroppervlakte van 1800 m2 en 10 meter hoog, is een ware uitkomst voor grote waterbouwkundige staalconstructies.

Delen

Uiteraard is deze voorzien van de modernste installaties op het gebied van stroom-, zuurstof en gastoevoer. Een hoofdkraan van 70 ton, computergestuurde afzuiginstallatie, wandconsolekranen en grote en kleine heftrucks en maken het plaatje compleet. Onze nieuwe uitbreiding? Een schitterende MicroStep CNC brandsnijmachine voor intern & extern werk. Deze CNC brandsnijmachine snijdt plaatdikte tot 50 mm (plasma), tot 150mm (autogeen), buizen tot Ø600 en kan bevel snijden door middel van een eindeloos draaiende rotator.

Meer staalconstructie

Alle staalconstructie activiteiten

Met het oog op morgen

De strijd tegen het water heeft ons land veel gebracht. Zoals een hoogwaardige civiele industrie die wereldwijd tot de verbeelding spreekt. De komende jaren wachten nieuwe uitdagingen waarin klimaatverandering het belangrijkste onderwerp zal zijn. Met bijna 150 jaar civiele ervaring gaan wij die uitdaging graag aan.

Lees verder
Sluiten