Binnenstedelijke Waterbouw

Kademuren, remming- en geleidewerken, baggerwerken, oeverwerken, bruggen, sluizen, calamiteiten, inspectie en onderhoud.

Delen

Specialist in binnenstedelijk gebied

Werken in een drukke binnenstad, rekening houdend met alle verschillende belangen vanuit de omgeving is een specialisme. Of het nu gaat om een nieuw ontwerp, renovatie, een calamiteit of een combinatie hiervan, bij De Klerk is het specialisme aanwezig. Met een grote capaciteit in eigen materieel en een gedreven team van lokale medewerkers zijn we slagvaardig en ontzorgend. Het correct omgaan met instanties en begrip voor bewoners en overige stakeholders is een proces wat verweven is in onze binnenstedelijke activiteiten. De combinatie van inventief denken, een hoog improvisatievermogen, geschikt materieel en kennis van zaken maakt De Klerk de specialist voor waterbouw in de stad.

A001
A003
A002
A008
A007
A005
A006
A004
A012
A010
A009
A011

Meer waterbouw

Alle waterbouw activiteiten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten