Projecten

Oeverbescherming Amsterdam

Oeverbescherming Amsterdam

Waterbouw

In opdracht van Havenbedrijf Amsterdam hebben we de oeverbescherming van de Usselincxhaven en Carel Reynierszhaven verbeterd met ons kraanschip Volkerak.

Lees meer
DSC_5779

Oeververvanging Gouwe T9.3W - T9.5W

Waterbouw

Langs de Gouwe tussen Alphen aan den Rijn en Waddinxveen is over een traject van ruim 5,2 kilometer de bestaande oeverbescherming vervangen door een nieuwe stalen damwandconstructie. De werkzaamheden zijn uitgevoerd vanaf eind 2016 tot in 2019 in opdracht van Provincie Zuid-Holland.


Lees meer
_DSC0465

Herstellen geulwand Bocht van Bath

Waterbouw

Nabij het dorp Bath aan de Westerschelde heeft een containerschip in de zomer van 2017 de geulwand en bestorting beschadigd. Kort daarna heeft er een 2e schip eveneens een deel van de geulwand beschadigd.

Lees meer
DSC_8175 - kopie

Autoafzetsteiger Hartelhaven Rotterdam

Waterbouw

In opdracht van Havenbedrijf Rotterdam hebben we in de Hartelhaven diverse afmeervoorzieningen aanpast waaronder het realiseren van een compleet nieuwe auto afzetsteiger.

Lees meer
DSC_0294

Remmingwerk Stena Line Beneluxhaven Rotterdam

Waterbouw

In opdracht van Ballast Nedam Marine & Civil hebben we een remmingwerk inclusief 2 loopbruggen gerealiseerd in de Beneluxhaven te Rotterdam. Hiermee is de aan- en afmeer capaciteit van StenaLine verdubbeld.

Lees meer
DSC_6508

Zeevaartkade Quarleshaven Vlissingen-Oost

Waterbouw

In opdracht van Zeeland Seaports heeft De Klerk Waterbouw een 300 meter lange zeevaartkade gebouwd in de Quarleshaven Vlissingen-Oost. Eind augustus 2016 is gestart met de werkzaamheden en half april 2017 is het project, ruim binnen de gestelde termijn, opgeleverd en de kade direct door Scheepswerf Reimerswaal in gebruik genomen.

Lees meer
Lees verder
Sluiten