Renovatie Kade Het Nieuwe Werk Den Helder

In opdracht van Port of Den Helder renoveert De Klerk Waterbouw 'Kade Het Nieuwe Werk' in Den Helder.

Op deze pagina kunt u een maandelijkse projectupdate en meer informatie over dit project lezen.

Delen

Project update mei 2024

TERUGBLIK WEKEN 18 T/M 22

In mei zijn de eerste 4 van de 11 betonmoten gestort. Van de gehele kade is nu 112 van de 280 meter voorzien van de betonconstructie. Tijdens het storten van een moot is gedurende één werkdag een betonpomp aanwezig, welke het beton vanuit de betonmixers tot op de bodem van het betonschort verpompt.

Van de gehele kade is nu ca. 180 van de 280 meter voorzien van wapeningstaal. De wapening wordt deels samengesteld aangeleverd, waarna het met een bandenkraan op de gewenste positie wordt gehesen. Het resterende deel wordt met de hand aangebracht.

VOORUITBLIK JUNI

In juni, wanneer een groot deel van de kade is voorzien van de betonconstructie, zal worden gestart met het aanbrengen van de afmeervoorzieningen. De Klerk Staalconstructie is hiervoor de drenkelingladders, bolders en bevestigingsplaten aan het samenstellen. Met behulp van de bevestigingsplaten kan het FSC-wrijfhout op de betonconstructie worden gemonteerd.

Vanaf eind juni zal aanvang worden gemaakt met het aanbrengen van de nieuwe terreininrichting. Eerst zullen de kabels en leidingen worden geplaatst. Hierna kan gestart worden met het aanbrengen van de fundering voor de nieuwe verharding.

De oppervlakte van het nieuwe kadeterrein, bestemd voor laden- en lossen aan de kade, wordt voorzien van stelconplaten. De herbruikbare stelconplaten van de oude kade zullen hier worden teruggeplaatst. De rijbaan wordt bestraat met straatstenen.

3 - 2017-09 Kade Het Nieuwe Werk [cropped] - FF86100
1 - de mensen met de kade rechts
week 38
week 39-2
Week 39 (61)
Oktober  (3)
Oktober  (4)
Oktober  (1)
Oktober (5)
Oktober  (2)
kade
vd Bel
Biesbosch
wk50-2
wk50-1
wk50-3
KHNW-3-2
KHNW-5-3
KHNW-3-1
KHNW-5-1
KHNW-wk6
KHNW-wk8-1
KHNW-wk8-2
KHNW-mrt-1
KHNW-mrt-2
KHNW-mrt-3
KHNW-mrt-4
KHNW - apr - 01
KHNW - apr - 02
KHNW - apr - 03
KHNW - mei - 02
KHNW - mei - 01
KHNW - mei - 03
KHNW - mei - 04

Gerelateerde projecten

Alle waterbouw projecten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten