Modular Pedestal

De Klerk Staalconstructie levert modulaire pedestal aan Safeway B.V., onderdeel van Van Aalst Group BV.

Delen

Safeway B.V., gevestigd in Dordrecht, produceert al jaren motion compensated gangway systemen voor de offshore en offshore wind markt. Met behulp van deze Safeway gangways kan een veilige overgang van mensen en goederen gecreëerd worden tussen schip en bijv. een olieplatform of monopile voor de windindustrie op zee.

Standaard hebben deze Safeway gangways een overbruggingsbereik tot 24 meter hoogte, maar in sommige situaties is dat te weinig. Daarom is een modulaire pedestal ontwikkeld waar een normale Safeway gangway constructie op geplaatst kan worden, om op die manier een groter hoogteverschil te kunnen overbruggen tot zelfs 32 meter. De Klerk Staalconstructie heeft deze modulaire pedestal naar klantspecificaties gefabriceerd, samengesteld en afgeleverd aan Safeway B.V.

De pedestal, bestaande uit hoofdzakelijk buizen, is modulair en bestaat uit een basisdeel met een hoogte van 4,5 meter en een opzetstuk met een hoogte van 2,5 meter. Daar bovenop komt dan het platform voor de Safeway gangway. Afhankelijk van de gewenste reikhoogte van de Safeway gangway kan dus met deze modulaire pedestal, in plaats van de standaard reikhoogte van 24 meter, nu een hoogte van zelfs 32 meter overbrugd worden. Aan drie zijden van de pedestal zijn kooiladders aangebracht om het platform veilig te kunnen bereiken of te verlaten.

DKS-VASFW-01
DKS-VASFW-02
DKS-VASFW-03
DKS-VASFW-05
DKS-VASFW-04

Gerelateerde projecten

Alle staalconstructie projecten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten