Kade en drijvende steigers voor North Sea Port

In opdracht van North Sea Port heeft De Klerk Waterbouw, in een bouwperiode van april tot december 2019, in Vlissingen een kadeplateau van 100 meter met afmeervoorzieningen (pontons en loopbruggen) gerealiseerd voor de nieuwe onderhoudsbasis van windparkbouwer Ørsted.

Delen

Hiervandaan worden de aan- en afvoertroepen georganiseerd voor beheer en onderhoud van het Borssele 1+2 windpark op zee, goed voor elektriciteit voor één miljoen huishoudens. De combinatie van fundatiewerk en constructiewerk, beton- en staalwerk en het op diepte baggeren van de haven was een typisch werk voor De Klerk. Bekijk voor een mooi overzicht van het gehele bouwproject de timelapse video hieronder.

Gerelateerde projecten

Alle waterbouw projecten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten