Autoafzetsteiger Hartelhaven Rotterdam

In opdracht van Havenbedrijf Rotterdam hebben we in de Hartelhaven diverse afmeervoorzieningen aanpast waaronder het realiseren van een compleet nieuwe auto afzetsteiger.

Delen

De openbare loskade in de Hartelhaven, waar de mogelijkheid bestond om auto’s af te zetten, was in zeer slechte staat. Daarom heeft HBR besloten deze op te heffen en te slopen. Om voor de binnenvaartschepen toch een mogelijkheid te creëren de auto af te kunnen zetten is een nieuwe autozetsteiger gerealiseerd. Voor deze werkzaamheden is er om de bestaande radarpost een damwandconstructie aangebracht ten behoeve van de grondstabiliteit. Tevens is voor het realiseren van de nieuwe autoafzetplaats een duwbakkenligplaats verwijderd en zijn verderop de huidige duwbakkenligplaatsen verlengd.

AAP7
AAP8
AAP12
AAP0
AAP2
AAP5
AAP3
AAP6

Gerelateerde projecten

Alle waterbouw projecten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten