De Klerk 165 jaar | Aannemer sinds 1859

donderdag 1 februari 2024

Vandaag de officiële aftrap voor ons jubileumjaar! Ons bedrijf bestaat dit jaar 165 jaar. In 1859 zijn wij gestart met onze werkzaamheden als aannemer.

Deel dit bericht

Destijds met name als aannemer in rijs- en zinkwerk en anno 2024 een all-round aannemer in de constructieve waterbouw waarbij het authentieke kust- en oeverwerk nog steeds tot onze specialismen behoort. In deze 165 jaar zijn wij uitgegroeid naar wat we nu zijn, een aannemer in de breedste zin des woords. Wij hebben projecten in uitvoering de (constructieve) waterbouw, staalbouw en werktuigbouwkunde door het gehele land en daar zijn wij enorm trots op.

Kees de Groot 100ste geboortedag 1-2-24

Waarom de keuze om deze aftrap te doen op 1 februari en niet logischerwijs op 1 januari? Voor mij persoonlijk heeft deze datum een speciale herinnering omdat dit de geboortedag van mijn vader, Kees de Groot, was. Mijn vader was van 1924 en dus zou hij vandaag 100 jaar geworden zijn. Hij heeft in verschillende functies van 1959 tot 1999 bij De Klerk gewerkt waarbij de laatste jaren als algemeen directeur en aandeelhouder. Hij heeft samen met onze oud-directeuren Wim de Graaf, Wout ’t Hooft en Cor van Berchum de basis gelegd voor het bedrijf dat we nu zijn.

Gedurende dit jaar zullen wij u meenemen in 165 jaar De Klerk met als hoogtepunt de opening van ons nieuwe hoofdkantoor aan de Beatrixhaven in Werkendam.

Ron de Groot, algemeen directeur

165 jaar De Klerk - HD

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten