Terugblik OpenDag Voortgezet Onderwijs

maandag 17 april 2023

Een terugblik op de succesvolle eerste echte De Klerk Open Dag, specifiek gehouden voor het voortgezet onderwijs in de regio Altena en Gorinchem.

Deel dit bericht

Op vrijdag 14 april 2023 hebben op ons bedrijfsterrein in Woudrichem, verspreid over de gehele dag, ruim 300 middelbare scholieren van o.a. het Altena College, CVO-AV Schans, CVO-AV Calvijn, Gomarus Scholengemeenschap en Dongemond College kennisgemaakt met de bedrijven De Klerk en Labrujère. Een geweldige dag; enthousiaste scholieren, mooi weer en een perfecte sfeer!

De scholieren hebben we, middels workshops vanuit de verschillende disciplines Waterbouw, Staalbouw en Werktuigbouw, op een leuke manier in aanraking gebracht met wie we zijn, wat we in de praktijk in ons dagelijks werk doen en wat voor mogelijkheden en kansen er voor de jeugd liggen voor een mooie carrière in de techniek bij een oer-hollands bedrijf. Juist hier in de eigen regio!

De jeugd enthousiast proberen te krijgen voor de mooie technische sectoren waarin De Klerk en Labrujère werkzaam zijn, zien we als een maatschappelijke taak en middels deze Open Dag dragen we daar graag ons steentje aan bij.

Alle scholieren zijn per touringcar vervoerd vanaf hun school naar Woudrichem en uiteraard kregen ze, naast een lunchtasje, nog een leuke goodiebag.

Een mooie én unieke samenwerking tussen diverse middelbare scholen en het bedrijfsleven in de regio Altena en Gorinchem!

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten