Nieuwe Volkswagen ID Buzz Cargo's

woensdag 29 maart 2023

Duurzaam vervoer voor de werkvloer met vier nieuwe VW elektrische bedrijfsbussen, geleverd door Van Mossel Bedrijfswagencentrum.

Deel dit bericht

DK-VM-IDBUZZ-02

Dinsdagmiddag 28 maart 2023 zijn, tijdens een feestelijke afleveringsbijeenkomst in Tilburg, de sleutels van vier Volkswagen ID Buzz Cargo’s door Eric Berkhof (algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep) aan Ron de Groot (algemeen directeur De Klerk Werkendam) overhandigd.

Een bijna 30-jarige samenwerking tussen De Klerk en Van Mossel én het feit dat De Klerk al 60 jaar bedrijfswagens van Volkswagen rijdt, maakten de aflevering van deze nieuwe ID Buzz Cargo’s nog feestelijker!

Als een van de eerste bedrijven in Nederland én in onze branche rijden we vanaf heden in deze prachtige elektrische Volkswagen ID Buzz Cargo’s, waarmee we als De Klerk de transitie naar duurzaam vervoer ook op de werkvloer doorzetten.

DK-VM-IDBUZZ-03

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten