Bouw en Hout Convenant

vrijdag 29 november 2013

Door ondertekening van het Bouw en Hout Convenant geeft De Klerk, als één van de koplopers, verdere inhoud aan haar duurzaamheidsbeleid.

Deel dit bericht

Het Bouw en Hout Convenant heeft als doel om uitsluitend nog duurzaam hout toe te passen in bouwprojecten. Inmiddels bestaat het convenant uit vijftien bouw- en houtbedrijven. De convenant partners nemen concrete stappen en spreken elkaar aan op hun ambitie. De deelnemers gaan hiermee bewust een stap verder dan de Europese Houtverordening die de import van illegaal hout moet tegengaan.

De verklaring

Wij willen op geen enkele manier bijdragen aan de vernietiging van (tropisch) bos en zetten ons met onverminderde ambitie in voor verantwoord bosbeheer.

Gecertificeerd duurzaam hout dient vanzelfsprekend te worden. Als bouwbedrijf is het daarom onze ambitie om gecertificeerd duurzaam hout mainstream te maken.

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten