Emissieloos Netwerk Infra

woensdag 4 november 2020

Zero emissie op de bouwplaats in 2026; afgelopen september is het Emissieloos Netwerk Infra (ENI) van start gegaan met 23 deelnemers.

Deel dit bericht

De Klerk Werkendam is een van de deelnemers aan ENI, met als doel een versnelling van de zero-emissie bouwplaats.

ENI is een unieke manier van samenwerken tussen bouwbedrijven, importeurs en ontwikkelaars van bouwmaterieel, internationale concerns, start-ups en leveranciers van energiedragers. ENI gaat hierbij voor het gezamenlijk ontwikkelen en toepassen van vooral zwaar bouwmaterieel op waterstof of elektra. Met als doelstelling een emissieloze bouwplaats tegen aanvaardbare kosten in 2026 (i.p.v. 2030) te kunnen realiseren.

Meer informatie over ENI lees je via https://www.emissieloosnetwerkinfra.nl/nieuws/10/van-evolutie-naar-revolutie en op de ENI website https://www.emissieloosnetwerkinfra.nl/

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten