De Klerk trotse shirtsponsor Eerste Elftal Kozakken Boys

dinsdag 21 september 2021

Met sportieve trots kunnen wij u melden dat De Klerk Werkendam trotse shirtsponsor is geworden van het Eerste Elftal van Kozakken Boys!

Deel dit bericht

Foto persdag Kozakken Boys

Deze Werkendamse voetbalvereniging, met een roemrijke historie in het zaterdag amateurvoetbal in achtereenvolgens Eerste Klasse, Hoofdklasse en Topklasse, komt sinds 2016 uit in de Tweede Divisie KNVB, de derde landelijke voetbalcompetitie na de Eredivisie en Eerste Divisie.

Sportiviteit, saamhorigheid en prestatie gaan bij zowel Kozakken Boys als De Klerk hand in hand en vanaf dit nieuwe seizoen ’21-’22 zal De Klerk de komende drie seizoenen dan ook verbonden zijn aan de shirtsponsoring van het Eerste Elftal van deze prachtige Werkendamse voetbalvereniging.

Meer info over de club vind je op www.kozakkenboys.nl .

Wij wensen Kozakken Boys een succesvol seizoen ’21 - ’22 vol sportieve prestaties! ⚽️

Foto📷 : Kozakken Boys

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten