Europees Sociaal Fonds

maandag 14 november 2016

Binnen De Klerk zijn wij per 1 maart 2016 gestart met het project ‘Veiligheid het echte Leerwerk in de Staalbouw en Waterbouw’.

Deel dit bericht

Dit ESF-project wordt mede mogelijk gemaakt door de subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF) en is op dit moment nog volop in uitvoer. Doel van dit project is om het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie te vergroten met behulp van een externe adviseur.

Vanwege groot succes hebben we dit project in april 2017 verlengd. Onder de titel: ”Veiligheid, het echte (leer)werk 2.0” is er voor gekozen om de leercultuur binnen ons bedrijf, met behulp van een externe adviseur, te vergroten. Dit project wordt in april 2018 geëvalueerd.

EU

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten