Labrujère kleurt blauw & goud

donderdag 20 juni 2019

Overname Labrujère door De Klerk Werkendam

Deel dit bericht

Wij hebben het genoegen u mee te kunnen delen dat wij per heden onze bedrijfsactiviteiten uitbreiden en versterken door overname van Labrujère uit Middelburg. Labrujère is, met ruim 75 jaar ervaring en veelzijdige expertise, een begrip op het gebied van hoogwaardige staalconstructies en werktuigbouwkundig onderhoud.

Met de samenvoeging wordt De Klerk versterkt in haar disciplines Waterbouw en Staalbouw met de uitbreiding Werktuigbouw waarmee wij u een breed pakket aan werkzaamheden en diensten kunnen aanbieden vanuit een professioneel ingerichte organisatie.

Labrujère blijft onder eigen naam en vanuit het voor u vertrouwde adres in Middelburg de staalbouw en werktuigbouwkundige services bieden die u gewend bent.

DK-L - kopie

Directeur Arie Schaap feliciteert Marcel van Gurp en Mark Dekker (Labrujère).

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten