Opening nieuw kantoor De Klerk Staalconstructie

vrijdag 22 oktober 2021

Op 19 februari van dit jaar ging de eerste paal de grond in. Nu 8 maanden later, 22 oktober 2021, is vandaag het nieuwe kantoorpand van De Klerk Staalconstructie officieel in gebruik genomen.

Deel dit bericht

De afgelopen maanden is er met volle inzet en in een prettige sfeer samengewerkt met Van Es architecten, bouwbedrijf BMN De Klerk en van Gammeren's installatiebedrijf. Het resultaat mag er zijn!

Met een oppervlakte van 840 vierkante meter verdeeld over drie bouwlagen is in een korte bouwtijd een prachtig kantoorpand gerealiseerd. Op de begane grond is naast de entree een was- en kleedruimte voor de medewerkers van de werkplaats. Op de eerste verdieping bevindt zich de personeelsruimte. De tweede verdieping tenslotte, biedt plaats aan kantoren en overlegruimtes.

Wij zijn trots dat ons staalconstructiebedrijf, na jaren kantoor gehouden te hebben in units, nu over een prachtig pand beschikt met volwaardige kantoor- en personeelsfaciliteiten.

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten