InfraTech 2023; een succesvolle beursweek!

maandag 23 januari 2023

Van 17 t/m 20 januari 2023 was De Klerk Werkendam aanwezig op InfraTech 2023 en we kunnen spreken van een zeer succesvolle beursweek!

Deel dit bericht

DK-InfraTech23-2001-02

Veel relaties en belangstellenden hebben onze stand 1.402 in Ahoy Rotterdam bezocht en zijn, in een ontspannen en gezellige sfeer, in onze prachtige stand geheel bijgepraat over alle nieuwe en actuele ontwikkelingen binnen De Klerk en welke mogelijkheden wij breed kunnen bieden op het gebied van Waterbouw & Staalconstructie.

Heb je tijdens de beurs onze stand bezocht en het team van De Klerk gesproken? Dan bedanken we je hartelijk voor je gewaardeerde bezoek en de interesse en belangstelling voor ons bedrijf, fijn je ontmoet te hebben!

DK-InfraTech23-1901-03
DK-InfraTech23-1701-01

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten