Werk in uitvoering: De Klerk in Miniworld Rotterdam

donderdag 17 mei 2018

De Rotterdamse haven is voor De Klerk geen onbekend terrein. Veel projecten zijn en worden er door ons gerealiseerd. Grote werken of kleine werken, De Klerk werkt overal!

Deel dit bericht

Met trots kunnen wij meedelen dat vanaf heden 2 schepen uit onze vloot 'unieke projecten' in het Rotterdamse havengebied 'uitvoeren'.

In de Maasmond brengt kraanschip Volkerak bodembescherming aan en heischip Westerschelde plaatst op de Maasvlakte enkele grote afmeerpalen.

Alleen let op: dit alles in schaal 1:100 , namelijk in Miniworld Rotterdam!

Onze schepen zijn op verbluffende wijze in miniatuur nagebouwd door het vakteam van Miniworld en zullen de komende jaren in de miniatuurwereld hun 'werkzaamheden' voor het oog van bezoekend publiek ’uitvoeren’ en te zien zijn.

Miniworld is een wereld op zich, voor jong & oud! Rotterdam in miniatuur, het havengebied met zeer herkenbare elementen, de stad met haar iconische skyline, gebouwen en bruggen en ook de buitengebieden zijn niet vergeten.

De Klerk ontbreekt, als waterbouwbedrijf met een rijke historie in het Rotterdamse havengebied, dan ook niet in deze unieke miniatuurwereld.

Kom onze schepen 'aan het werk' zien in Miniworld Rotterdam aan het Weena 745 (naast Centraal Station en Groothandelsgebouw). Er is zoveel te zien, je komt ogen te kort en zeker een bezoek waard!

Voor meer informatie en openingstijden kijk op: www.miniworldrotterdam.com

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten