WMI WERK-bezoek

vrijdag 1 september 2017

In het kader van een WMI WERK-bezoek is afgelopen week wethouder Matthijs van Oosten van de Gemeente Werkendam op bezoek geweest bij De Klerk Staalconstructie.

Deel dit bericht

Hij heeft met grote belangstelling kennis genomen van de indrukwekkende projecten die gerealiseerd worden. Van dukdalven tot bruggen, van steigers tot sluisdeuren en ook offshore; we ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden het allemaal.

De Klerk Staalconstructie is aangesloten bij Werkendam Maritime Industries (WMI) , een groep van zo’n 30 bedrijven met een gezamenlijke ambitie: een maritiem topcluster worden door een betere (internationale) profilering en een betere samenwerking en kennisdeling tussen ondernemers, overheid en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. De ultieme doelen zijn; een nog beter aanbod van hoogwaardige producten en diensten plus meer werkgelegenheid en verdiencapaciteit in de regio.

www.werkendammaritimeindustries.nl

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten