Uitvoerder: Bart Adriaanse

Bart Adriaanse, 24 jaar en woont in Hardinxveld-Giessendam. In 2023 stapt hij in het huwelijksbootje en is hij naast uitvoerder dus ook echtgenoot!

Delen

Bart A-01

Bart heeft al vanaf jongs af aan geroepen dat hij de waterbouw fantastisch vindt. Dat hij bij De Klerk ging werken was dus voor niemand een verrassing. Inmiddels is hij al 8 jaar werkzaam bij De Klerk Werkendam en heeft tot aan de dag van vandaag geen spijt van deze keuze.

Op zijn middelbare school heeft hij VMBO-T gedaan. Daarna is hij als BBL-er begonnen bij De Klerk, op de locatie in Woudrichem, met de opleiding allround waterbouwer. Toen hij begon wist hij niet hoe allround het zou worden, maar allround is eigenlijk nog een understatement.

Bart A-03

In Woudrichem heeft hij diverse werkzaamheden gedaan, wat ontzettend leerzaam voor hem was. Na twee jaar kwam er een plekje vrij op werkschip Zijpe waar hij ruim vier jaar aan boord heeft gezeten. Tijdens deze periode begon het bij Bart te kriebelen ‘wil ik nog een keer terug de schoolbanken in dan moet ik het nu doen’ was zijn gedachte. Binnen De Klerk werd dit idee gesteund en zo begon Bart, naast zijn werk op de Zijpe, aan de opleiding MBO Infra.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het arbeidsdeel van een project en ben je van het begin af aan betrokken. Jij bent de schakel tussen buiten en binnen en stuurt de werkplaats aan. Je bewaakt de planning, overlegt, stuurt bij en zorgt ervoor dat het werk kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt. Van 9 tot 5 op zijn bureaustoel zitten, zit er voor Bart niet in, je bent namelijk vroeg op de werkplaats en gaat vaak als laatste weer naar huis. Als uitvoerder ben je buiten, maar ook binnen en heb je gewoon heel veel afwisseling. Je bent vaak de enige uitvoerder op een project, maar je maakt het project echt samen met de rest van het team.

Binnen De Klerk krijg je volgens Bart veel vrijheid, dat geeft hem zelfvertrouwen en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Bart legt het als volgt uit ‘wie goed doet, wie goed ontmoet. Praten over wat je graag wilt dan wordt er gezamenlijk een koers gekozen’.

Bart A-04

Heb je ook interesse om te werken bij De Klerk? Neem dan contact op met Rachel Heuvelman via Rheuvelman@deklerkbv.nl

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten