Projecten

DSC_0294

Remmingwerk Stena Line Beneluxhaven Rotterdam

Waterbouw

In opdracht van Ballast Nedam Marine & Civil hebben we een remmingwerk inclusief 2 loopbruggen gerealiseerd in de Beneluxhaven te Rotterdam. Hiermee is de aan- en afmeer capaciteit van StenaLine verdubbeld.

Lees meer
_DSC0465

Herstellen geulwand Bocht van Bath

Waterbouw

Nabij het dorp Bath aan de Westerschelde heeft een containerschip in de zomer van 2017 de geulwand en bestorting beschadigd. Kort daarna heeft er een 2e schip eveneens een deel van de geulwand beschadigd.

Lees meer
DSC_8175 - kopie

Autoafzetsteiger Hartelhaven Rotterdam

Waterbouw

In opdracht van Havenbedrijf Rotterdam hebben we in de Hartelhaven diverse afmeervoorzieningen aanpast waaronder het realiseren van een compleet nieuwe auto afzetsteiger.

Lees meer
DSC_6508

Zeevaartkade Quarleshaven Vlissingen-Oost

Waterbouw

In opdracht van Zeeland Seaports heeft De Klerk Waterbouw een 300 meter lange zeevaartkade gebouwd in de Quarleshaven Vlissingen-Oost. Eind augustus 2016 is gestart met de werkzaamheden en half april 2017 is het project, ruim binnen de gestelde termijn, opgeleverd en de kade direct door Scheepswerf Reimerswaal in gebruik genomen.

Lees meer
_DSC0795

Werkzaamheden Oostsluis Terneuzen

Waterbouw

Voor opdrachtgever Heijmans hebben wij het uit- en inhijsen van de sluisdeuren en taatskuipen in de Oostsluis Terneuzen uitgevoerd.

Lees meer
_DSC1318

Goese Kade

Waterbouw

Voor Rijkswaterstaat GPO is er in de 2e helft van 2017, aan de Goese Kade in Terneuzen, op basis van een Design & Construct een 180m lange nieuwe kade gebouwd incl. 130m afmeersteiger.

Lees meer

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten