Damwand Zelling

woensdag 18 maart 2020

In combinatie met Martens en Van Oord gaat De Klerk het werk uitvoeren voor de realisatie van het project Damwand Zelling in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Deel dit bericht

Gemeente Zuidplas wil de voormalige bedrijfslocatie Zelling Onderneming herontwikkelen als woningbouwlocatie. Het wordt een bijzonder woon- en verblijfsgebied; de nieuwe wijk ligt op een markant punt aan de Hollandsche IJssel én wordt toekomstbestendig zonder gas en energieneutraal ontwikkeld.

Om dit te kunnen realiseren zal in de eerste fase de oever worden heringericht. Dit gaan we doen door middel van het vervangen van de bestaande oeververdediging door een damwandconstructie van ca. 500 meter. Voor de damwandconstructie wordt een ecologische oever aangelegd. De werkzaamheden starten dit voorjaar.

0

Meer nieuws

Alle nieuwsberichten

More than just a contractor

Meer disciplines. Meer middelen. Projecten aanvliegen van plan tot oplevering, met eigen mensen en materieel. Dat is De Klerk. Waterbouw én staalconstructie. Door deze combinatie voelen we ons zeker. Simpelweg omdat we dan de beste controle hebben over uw belang. Het maakt ons tot een partner waar u meer aan heeft dan een ‘gewone aannemer’.

Lees verder
Sluiten